Чоловік зняв презерватив під час сексу: його засудили на роки до в’язниці

Суд Лондона виніс вирок у справі чоловіка, який під час статевого акту позбувся презерватива і не попередив про це жінку.

В Англії суд засудив 39-річного чоловіка до 4 років та 3 місяців у злочині, яке трактують як зґвалтування через зняття презерватива під час статевого акту без попередження партнера. Чоловік пояснив свої дії тривалою відсутністю сексу.

Молода жінка звернулась до суду зі звинуваченнями про напад на себе 9 травня минулого року. За її словами вона погодилась на статевий акт з чоловіком за умови використання презерватива. Однак під час сексу, 39-річний британець зняв контрацептив не повідомивши партнерку.

Згодом чоловік у кількох повідомленнях просив вибачення за те, що зняв презерватив. Свій вчинок він пояснив тим, що у нього тривалий час не було сексу.

У квітні суд Лондона оголосив остаточний вирок у справі та засудив чоловіка до 4 років та 3 місяців позбавлення волі. Таке рішення пояснили тим, що в Англії зняття презерватива під час статевого акту без згоди партнера вважається формою зґвалтування. Крім того, поліція закликала повідомляти про всі подібні випадки.

"Ми були віддані справі забезпечити справедливість для жертв і продовжуватимемо підвищувати обізнаність про те, що цей злочин є формою зґвалтування. Жертва вчинила правильно, одразу викликавши поліцію, і її хоробрість не повинна бути затьмарена" - сказав детектив Джек Ерл, який керував розслідуванням.

Британські ЗМІ вказують, що такі вироки рідкість, адже більшість людей не звертається до суду в таких випадках.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про випадок в Іспанії, де суд виправдав 20-річного чоловіка за секс з 12-річною дівчиною.

Також "Коментарі" писали, що британська поліція розслідує злочин щодо групового зґвалтування у віртуальній реальності.