Чоловік на Вінниччині намагався зґвалтувати дівчину, але був зґвалтований її батьком

Ямпільський районний суд визнав винним чоловіка за зґвалтування знайомого.

У Вінницькій області стався інцидент за участю двох чоловіків. Виявилось, що один з чоловіків пригадав сексуальні домагання знайомого до доньки та вирішив зґвалтувати чоловіка. Про це йдеться у вироку Ямпільського районного суду Вінницької області.

Як повідомляє ТСН, на Вінниччині Ямпільський районний суд виніс вирок у справі про чоловіка, який зґвалтував свого знайомого. Під час судового засідання чоловік пояснив свій вчинок тим, що "помстився через те, що потерпілий чіплявся до його доньки".

"Перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, 23 липня 2024 року він прийшов додому до потерпілого, де ще випив, після чого згадав, що два роки тому потерпілий мацав за геніталії його доньку й сусідську дівчинку", - йдеться в заяві суду.

Жертва нападника мала проблеми з опорно-руховим апаратом, чим скористався чоловік та зґвалтував знайомого.

"Він вирішив йому помститися і вдарив потерпілого долонею по голові, після чого той упав з пенька. Оскільки потерпілий опирався, подолавши його опір, він висунув свій статевий орган і почав знущатися з потерпілого", - повідомлено у вироку суду.

На судовому засіданні підсудний заявив про своє каяття та повідомив, що здійснює догляд за чоловіком, який став його жертвою. Потерпілий у суді вибачив нападнику.

Ямпільський районний суд визнав винним чоловіка за ч. 1 ст. 152 КК України про зґвалтування та оголосив йому вирок - 2 роки іспитового терміну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський турист намагався зґвалтувати корову в Таїланді.

Також "Коментарі" писали про те, що українським суддям дозволили використовувати у роботі штучний інтелект.