Головна Новини Суспільство Кримінал "Аваков проігнорував засідання з питання зґвалтування в Кагарлику", - нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

"Аваков проігнорував засідання з питання зґвалтування в Кагарлику", - нардеп

Глава МВС Арсен Аваков не з'явився на закрите засідання Комітету Верховної Ради, де розглядалася подальша робота правоохоронців після групового зґвалтування в Кагарлицькому райвідділі

1 червня 2020, 17:56 comments2080
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не був присутній на сьогоднішньому засіданні Комітету Верховної Ради, де розглядалося питання про роботу правоохоронної системи у світлі стався тиждень тому в селищі Кагарлик під Києвом, коли двоє співробітників поліції прямо під час допиту побили і зґвалтували 25-річну дівчину. Про це повідомила народний депутат від фракції "Голос" Олександра Устінова на своїй сторінці в Facebook.

"Аваков проігнорував засідання з питання зґвалтування в Кагарлику", - нардеп

" target="_blank">

Дана порядок викликала осуд з боку передплатників Устинової, які впевнені, що глава МВС байдужий до подій, а також побоювання, що винні не понесуть повноти покарання, яке передбачено законом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на подію в Кагарлику відреагувала моніторингова місія ппро прав людини в ООН.

"Ми також закликаємо Національну поліцію вжити необхідні кроки для запобігання нових випадків катувань і жорстокого поводження в їх рядах. Нарешті, ми закликаємо Парламент України привести статтю 127 Кримінального кодексу в повну відповідність зі статтею 1 Конвенції проти катувань, закривши таким чином наявні або потенційні лазівки для безкарності", — підкреслюється за підсумками публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини