В Херсоні фермери знищили свій врожай кавунів: відео розізлило мережу

Люди не змогли продати свій врожай

На Херсонщині місцеві одноосібники по - варварськи розправились зі щедрим урожаєм смугастих, які не змогли реалізувати. Це мало місце в населеному пункті Михайлівка. В соціальних мережах розміщено відеоролик, як баштанні вивозять на поле, щоб його підживити, бо вони навіть задешево нікому не потрібні.

Користувачі називають це – "розправою"

З вантажівки смугасті ягоди викидають на землю. Вони тріскають і червоніють, наче скиби чи докір, нікому непотрібної в країні селянської праці.

Херсонські одноосібники пояснюють це рішення просто: баштанні ніхто не купує, хоч вродили щедро. Вигідніше вивезти їх і використати в якості підкормки для землі на майбутній рік.

Ще раніше херсонські селяни казали, що їм важко продати вирощені баштанні. Смачні смугасті ягоди ніхто не хоче брати на реалізацію навіть за дуже смішною ціною: 30 -50 копійок за кілограм.

Експерти пояснюють цю ситуацію тим, що цього року вирощених баштанних дуже багато. Пропозиція просто перевищила попит.

Жителі нашої країни негативно відреагували на відеоролик зі знищенними баштанними, який переглянули.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що на Херсонщині фермери розпродають кавуни по 50 копійок. В глибинці Херсонщини селяни-одноосібники дуже дешево реалізують смугасті плоди від 50 до 80 копійок за кг. Їм образливо, що товар – свіжий, смачний та якісний, але покупців небагато. Відео про кавуновий ринок в селі Михайлівка, що на Херсонщині підприємливий фермер виклав в TikTok. Біля прилавків повно причепів зі смугастими плодами.