Спокуслива стюардеса в міні вилізла на візок для їжі і послала повітряний поцілунок

Американська стюардеса сфотографувалася на борту авіалайнера в незвичайній позі і привела в захват користувачів мережі

Досвідчена бортпровідниця у фірмовій формі порадувала користувачів мережі. Про це стало відомо з поста в соцмережі в акаунті instagram про життя і будні екіпажу літака у всьому світі.

На красивому знімку стюардеса в порожньому літаку показала, як насолоджується своїми буднями. Дівчина залізла на візок для їжі, взяла в руки автомат і закрила від задоволення очі. Її пухкі губи ніби посилають повітряний поцілунок кожному пасажиру, а на обличчі ледве помітний нюдовий макіяж. На стюардесі чорне фірмове плаття, чорні безрозмірні колготки, образ доповнений синім хусткою на шиї, а волосся розпущене по плечах. Дівчина закинула ногу на ногу і викликала бурю гарячих емоцій користувачів мережі.


Публіка в мережі оцінила знімок стюардеси і залишила захоплені коментарі, мовляв, знімок дуже гарячий.

Нещодавно портал "Коментарі" інформував, що стюардеса Emirates Airline звільнилася через постійні принизливих перевірок . Її постійно просили перевірити вагу, тому що вона вважалася "занадто важкою". Стюардеса Дуйгу Караман піддалася примусово перевірці ваги після того, як її колега таємно "здав" її. Вона стверджує, що її навіть включили в програму контролю ваги. 37-річна дівчина каже, що її випадковим чином відводили в сторону перед польотами, щоб поставити на ваги і подивитися її вага на даний момент. Також вона стверджувала, що колегам обіцяли суттєво зрізати зарплату, якщо вона не скине зайву вагу.

Нагадаємо, нещодавно портал "Коментарі" інформував, що а меріканская стюардеса запобігла авіакатастрофу .