Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Патріотичне кіно: які українські кінострічки можна подивитися у вільному доступі
commentss НОВИНИ Всі новини

Патріотичне кіно: які українські кінострічки можна подивитися у вільному доступі

Фільми українських режисерів про війну на Донбасі, Голодомор, Тараса Шевченка відкриті для перегляду

30 березня 2022, 14:20
Поділіться публікацією:
































Психологи радять відволікатися від тривожних думок та переглядати кіно, слухати музику. Наразі у вільному доступі є чимало фільмів українського виробництва. Про це повідомляє Нове українське кіно. На Youtube завантажено нові патріотичні кінострічки. Наводимо перелік фільмів, які можна переглянути.

Патріотичне кіно: які українські кінострічки можна подивитися у вільному доступі

Фото ілюстративне / Pixabay

Комедія "Наші котики" режисера Володимира Тихого. Неполіткоректний комедійний екшен з елементами фентезі сподобається глядачам сценами та жартами. Режисер кіно нагороджений Дипломом за Найкращу режисуру в конкурсі національного кіно Трускавецького МКФ "Корона Карпат". Подивиться комедію можна на Youtube-каналі BABYLON’13.

Історичний трилер "Ціна правди" (Mr.Jones) польської режисерки Аґнєшки Голланд. У фільмі змальований Голодомор 1932-1933 років. Кінострічка протрапила в рейтинг найкращих картин року від британського видання The Guardian. Подивитися онлайн можна на Youtube-каналі FILM.UA Group.

Короткометражна стрічка “На своїй землі”. В фільмі йдеться про війну в Україні. Режисер-постановник – Олександр Кірієнко, сценарист – Федір Янько. Можна переглянути онлайн на Youtube Держкіно.

Короткометражний комедійний фільм "Дякую!". Режисер Максим Люков. У фільмі волонтер на мікроавбусі везе життєво необхідні речі військовим на Сході. Стрічку можна переглянути на YouTube-каналі Держкіно.

Документальний фільм під назвою "Сотня Крим / Qirim Yüzü". Режисер Костянтин Кляцкін. В стрічці головним героєм став кримчанин з позивним "Іван Крим". Чоловік разом з іншими мусульманами з Криму воював у складі батальйону Дніпро-1 на сході України. Стрічку можна переглянути на YouTube-каналі BABYLON’13.

Художній фільм "Тарас. Повернення". Режисер — письменник Олександр Денисенко. Стрічка розповідає про події, які відбувалися протягом останніх місяців заслання Тараса Шевченка. Стрічку можна подивитися онлайн на YouTube-каналі Держкіно.

Як повідомляв портал, названо 5 мультфільмів, які варто подивитися з дітьми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини