Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Євробачення переїжджає до США
commentss НОВИНИ Всі новини

Євробачення переїжджає до США

Один з найпопулярніших у світі співочих конкурсів направляється в Сполучені Штати

8 серпня 2020, 08:51 comments1523
Поділіться публікацією:

Команда організаторів пісенного конкурсу "Євробачення", оголосила, що проведе американський пісенний конкурс, який повинен відбутися протягом курортного сезону 2021 року. Про це пише CNN .

Євробачення переїжджає до США

У пресрелізі на сайті "Євробачення" повідомляється, що американська версія пісенного конкурсу "Євробачення" буде проходити у форматі "віч-на-віч" з представниками інших країн. Спочатку буде проведено телевізійний відбірковий тур, а пізніше переможці цього етапу виступлять у гранд-фіналі, який буде транслюватися місцевими телеканалами в прайм-тайм.

Перед проведення конкурсу в США буде сформована Американська академія пісенного конкурсу, в яку будуть входити професійні американські виконавці, які представляють усі жанри та фони.

Вони створять журі з артистів і знаменитостей музичної індустрії, які разом з регіональними аудиторіями виберуть кращих талантів з усіх 50 штатів для участі в конкурсі. Представниками можуть бути сольні виконавці, дуети або групи чисельністю до шести чоловік.

Раніше "Коментарі" писали, що в родині шведського співака, переможця міжнародного конкурсу "Євробачення-2015" Монса Сельмерлева сталося нещастя. У його дружини Сієри стався другий викидень за цей рік. Зоряна пара розповіла про це в соціальній мережі Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини