Головна Новини Суспільство мистецтво і культура "Чого ти боїшся?": Зеленський емоційно звернувся до Путіна (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Чого ти боїшся?": Зеленський емоційно звернувся до Путіна (ВІДЕО)

Глава держави Володимир Зеленський звернувся до президента Росії Володимира Путіна та запропонував з ним сісти за стіл переговорів

3 березня 2022, 19:45
Поділіться публікацією:

Через повномасштабне вторгнення Російської Федерації на українські території, зруйновано багато міст і є жертви серед місцевого населення. Президент України Володимир Зеленський неодноразово говорив, що готовий до мирного врегулювання конфлікту з РФ і звернувся до Путіна, щоб сісти за стіл переговорів.

"Чого ти боїшся?": Зеленський емоційно звернувся до Путіна (ВІДЕО)

Зеленський звернувся до Путіна (фото з відкритих джерел)

На прес-конференції глава нашої держави емоційно звернувся до президента Російської Федерації Володимира Путіна і сказав, щоб той пішов із наших земель, а якщо не хоче йти зараз, то нехай сяде з ним поговорити.

"Піди з нашої землі. Не хочеш зараз піти — сядь зі мною за стіл переговорів. Я вільний. Сядь зі мною. Тільки не на 30 метрів, як з Макроном, Шольцем — я ж сусід! Я не кусаюся. Я нормальний мужик, сядь зі мною, поговори. Чого ти боїшся?", — зазначив Зеленськ
ий.

Також президент зазначив, що наша сторона нікому не загрожує, бо серед українців немає терористів, і вони не захоплюють чужі землі.

Нагадаємо, що сьогодні, 3 березня, Володимир Зеленський звернувся до українців і зазначив, що за 7 днів війни з Росією, українським військовим вдалося зберегти всі лінії оборони й противник не досяг успіху на жодному стратегічному напрямку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що депутат канадського парламенту Чарлі Ангус запропонував назвати вулицю, де знаходиться посольство Російської Федерації, на честь глави української держави Володимира Зеленського.

Читайте також, що президент України Володимир Зеленський категорично не сприймає будь-які неприйнятні для України умови та ультиматуми. Лише повноцінні переговори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

4 березня 2022, 22:23

зеля мужик? смешная шутка)

Павло

3 березня 2022, 19:58

Всего он боится...все диктаторы-трусы это факт...заперся в бункере и срет под себя от страха...собирается вводить военное положение потому что народ оставшийся без всего взбунтуется рано или поздно а большая часть его войск здесь...


Новини