Знайдено тіла українців, які перебували на затонулому судні в Чорному морі

Пошуково-рятувальні роботи тривають

У Чорному морі, біля берегів Туреччини, були знайдені тіла двох українців, які перебували на затонулому суховантажі Arvin. Про це повідомляє пресслужба ДСНС, посилаючись на МЗС України.

Так, сьогодні, 19 січня, приблизно о 7 годині ранку, під час пошуково-рятувальних робіт в морі знайшли мертвими двох українців, які були членами екіпажу затонулого судна. На сьогодні відомо, що в результаті катастрофи загинули три людини. Одним з них - громадянин Росії, який був капітаном затонулого судна.

Доля ще трьох українських моряків поки залишається невідомою. Пошукові роботи не припиняються. Повідомляється також про те, що врятувати вдалося шість осіб. З них 5 - це українці. Після того, що сталося, їх забрали в лікарню. Їх стан медики оцінили як задовільний. Тому вони всі вже були виписані з медичних закладів.

Нагадаємо, що 17 січня в Туреччині, біля берегів району Інкуму, затонув суховантаж Arvin. На борту перебувало 12 членів екіпажу. Відомо, що 10 з них - українці. За даними МЗС, причиною катастрофи став сильний шторм. Спочатку суховантаж йшов до Болгарії з Грузії. Однак через погодні умови йому довелося змінити курс. Таким чином він опинився біля берегів Туреччини.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що у Швейцарії на гірськолижному курорті зійшла лавина. В результаті події одна людина загинула, одна постраждала, а десять осіб безвісти пропали. Також сайт інформував про те, що потужний землетрус в індонезійському Сулавесі забрав життя десятків людей, і сотні отримали поранення.