Головна Новини Суспільство події ЗМІ дізналися ім'я судді зі Львова, в якої з робочого кабінету вкрали 120 тис. доларів готівкою
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися ім'я судді зі Львова, в якої з робочого кабінету вкрали 120 тис. доларів готівкою

Віра Гриців працює в суді понад 10 років

21 січня 2022, 00:10 comments2146
Поділіться публікацією:

Відомо прізвище судді, яка працює в Західному апеляційному господарському суді, і в якої нещодавно викрали 120 тисяч доларів. Це – Віра Гриців.  Про це представникам медіа ZAXID.NET підтвердили  власні інформатори з правоохоронного середовища.

ЗМІ дізналися ім'я судді зі Львова, в якої з робочого кабінету вкрали 120 тис. доларів готівкою

Суддя зберігала гроші у сейфі (фото з відкритих джерел)

До слова, вночі 18 січня в місті Львів  пограбували  Західний апеляційний господарський суд. Злодій проник до одного з кабінетів судової установи, який розміщений на 2 поверсі, через вікно і, відкривши сейф, забрав звідти 120 тисяч доларів. Поліція та суд  не надали журналістам жодної інформації  стосовно цього пограбування. В пресслужбі судової установи лише  зазначили, що поцуплена американська готівка була оприлюднена в декларації представниці Феміди.

 Журналісти цього видання зробили аналіз декларацій представників Феміди, які працюють в Західному апеляційному господарському суді і виявили, що лише одна  представниця суддівського корпусу  внесла до декларації   велику суму готівки у валюті. Це суддя  Віра Гриців. Джерело ЗМІ в поліцейському середовищі  підтвердило, що пограбували саме цю представницю Феміди.

Спікерка  цієї судової установи Анна  Ярмола не підтверджувала, але й не заперечувала припущення, що  поцуплена готівка в доларах належала цій судді.

В декларації про доходи судді Гриців за 2020 рік зазначено, що вона зберігає готівкою 531 тис. грн та 81,1 тис. доларів. Ще 300 тис. грн збережень має  син судді, а у її доньки наявні  21 тис. доларів та 110 тис. грн готівки. У 2020 році ця представниця Феміди вказала в декларації про купівлю валюти на суму 597,2 тис. грн.  

Віра Гриців є суддею Західного апеляційного господарського суду понад 10 років. Її чоловік  Михайло Гриців  працює  суддею Верховного Суду України, там  же  місце роботи  доньки подружжя - Ганни Гриців.

Як інформує  платформа  "Чесно", Віра Гриців  у  2013-2014 років не декларувала частину належної їй нерухомості.

У  2018 році Громадська рада правочесності  зазначила у висновку щодо цієї представниці Феміди наступне.  Її чоловік  приватизував київську  квартиру, яку йому надали як службову, Це сталось з причини  подачі недостовірних даних про те, де  мешкає  ця судівська родина.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що пенсії суддів зросли на 23 тисячі, а простих українців – на 406 грн.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

доброжелатель

21 січня 2022, 03:39

Бисс.

Махно

21 січня 2022, 01:19

это лишь капля

одессит

21 січня 2022, 00:34

Всё что нажито непосильным трудом!


Новини