Головна Новини Суспільство події Зіткнення в центрі Києва: поліція затримала 12 активістів Нацкорпуса
commentss НОВИНИ Всі новини

Зіткнення в центрі Києва: поліція затримала 12 активістів Нацкорпуса

Поліція затримала активістів, які напали на колону прихильників Шарія

17 червня 2020, 13:27 comments1571
Поділіться публікацією:

Масові акції в урядовому кварталі закінчилися сутичками між членами "Національного корпусу" та учасниками мітингу прихильників популярного блогера і журналіста Анатолія Шарія. Активісти Нацкорпуса проявляли агресію, закидали колону фаєрами і димовими шашками. В хід пішов подразнюючий газ. Поліція була змушена застосувати силу — в результаті було затримано більше десятка агресивних молодиків.

Зіткнення в центрі Києва: поліція затримала 12 активістів Нацкорпуса

Фото: Нацполіція

"Агресивно налаштовані молоді люди кинули кілька димових шашок в бік колони, яка рухалася на вулицю Академіка Богомольця, та застосували сльозогінний газ. Поліцейські миттєво відреагували і затримали кількох людей. Зараз їх доставляють в територіальне управління поліції. Після проведення перевірки дій правопорушників буде дана правова оцінка", — повідомили у Нацполіції.

Правоохоронці, екіпіровані в шоломи і бронежилети охороняють колону від прояву хуліганських дій провокаторів. Представники Червоного Хреста надали допомогу постраждалим прихильникам Шарія.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше поліція приступила до посиленого режиму несення служби у зв'язку з заявленими масовими мітингами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини