Головна Новини Суспільство події Зеленський оголосив 26 вересня днем жалоби у зв'язку з авіакатастрофою АН-26 в Харківській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський оголосив 26 вересня днем жалоби у зв'язку з авіакатастрофою АН-26 в Харківській області

В Україні сьогодні скасовуються усі розважальні заходи

26 вересня 2020, 12:01
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський оголосив 26 вересня днем жалоби через катастрофу військово-транспортного літака недалеко від міста Чугуїв Харківської області. Глава держави сьогодні підписав відповідний указ № 410/2020, повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зеленський оголосив 26 вересня днем жалоби у зв'язку з авіакатастрофою АН-26 в Харківській області

"У зв'язку з трагедією, що сталася в результаті катастрофи військового літака АН-26 під час планових навчальних польотів 25 вересня 2020 року поблизу міста Чугуїв Харківської області, яка призвела до загибелі військовослужбовців Повітряних сил Збройних сил України, з метою вшанування пам'яті загиблих постановляю: оголосити в Україні 26 вересня 2020 року днем жалоби", — йдеться в документі.

В Офісі президента зазначають, що в день жалоби на всій території України має бути приспущено Державний прапор на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Також сьогодні скасовуються всі розважально-концертні заходи, а в програми теле- і радіопередач внесуть зміни.

Крім того, Володимир Зеленський висловив співчуття сім'ям загиблих і акцентував увагу на важливості проведення оперативного розслідування всіх обставин події.

Раніше "Коментарі" писали, що один з курсантів, який вижив після аварії військово-транспортного літака АН-26 недалеко від міста Чугуїв Харківської області, помер сьогодні. Він помер в реанімації Харківської лікарні невідкладної швидкої допомоги. Таким чином, кількість жертв авіакатастрофи зросла до 23 осіб. За даними пресслужби Харківської міськради, ще один курсант, який вижив, зараз знаходиться у військовому госпіталі в Чугуєві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини