Зеленський відреагував на підпал будинку Шабуніна

Володимир Зеленський заявив, що чекає оперативних відповідей на підпал будинку Шабуніна з боку правоохоронців

Президент України Володимир Зеленський прокоментував підпал будинку голови правління Центру протидії корупції Віталія Шабуніна. На своїй сторінці у Facebook президент написав, що ця ситуація його дуже хвилює і засмучує.

На думку глави держави, сьогоднішня подія в одному з приватних секторів столиці показує, що суспільство все ще не може прийти в себе після численних трагедій, а також не готове до з'ясування відносин цивілізованим шляхом.

Зеленський заявив, що подібні події кидають тінь на репутацію держави, а також новостворені інституції влади та правоохоронні органи. У той же час президент заявив, що правоохоронці повинні швидко і професійно розібратися в ситуації.

Раніше "Коментарі" писали, що все сталося на вулиці Ентузіастів недалеко від метро "Славутич". Вогонь спалахнув посеред ночі. Віталія Шабуніна з дружиною і дітьми в цей момент вдома не було. У будівлі знаходилися тільки його батьки. Вони встигли вибігти до того, як з'явилася реальна загроза їх життю. В результаті пожежі ніхто не постраждав.