Головна Новини Суспільство події Зеленський пообіцяв допомогти з житлом і надати фінансову допомогу потерпілим від повені в західних областях
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пообіцяв допомогти з житлом і надати фінансову допомогу потерпілим від повені в західних областях

Володимир Зеленський заявив, що влада допоможе людям з пошуком нового житла

24 червня 2020, 21:48 comments1097
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення, в якому пообіцяв виділити фінансову допомогу, а також вирішити питання зруйнованого житла людям, які постраждали від повені в західних областях нашої країни.

Зеленський пообіцяв допомогти з житлом і надати фінансову допомогу потерпілим від повені в західних областях

Глава держави заявив, що влада зараз робить все можливе для того, щоб якомога швидше ліквідувати наслідки повені. Він пообіцяв відновити зруйновані дороги, мости та іншу інфраструктуру, а також вирішити питання житла. За словами Зеленського, якщо не вдасться відновити зруйновані будинки, то влада знайде людям нові.

Володимир Зеленський заявив, що на ліквідацію наслідків природного лиха, можливо, доведеться витратити мільйони гривень, але влада до цього готова.

Повідомляється, що обсяги затоплення перевершують масштаб 2008 року. Зокрема, затоплена районна лікарня міста Галич, де були евакуйовані, зокрема, хворі коронавірусом. Більш того, в постраждалих населених пунктах відсутні електроенергія водопостачання. Рятувальники на вертольоті відправили необхідні запаси води, хліба, продуктів харчування і медикаментів. Шмигаль зазначив, що в Івано-Франківську область зараз доставили майже три тонни гуманітарного вантажу.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів про руйнування через повінь у західних областях України та первинну суму фінансової допомоги. Через сильні дощі, за словами прем'єр-міністра, кілька приватних будинків просто зникли з лиця землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини