Головна Новини Суспільство події Зеленський оглянув наслідки повені у західних областях України: що зараз відбувається у регіоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський оглянув наслідки повені у західних областях України: що зараз відбувається у регіоні

Президент Володимир Зеленський пообіцяв надати всю необхідну допомогу для відновлення постраждалих від повені регіонів

25 червня 2020, 23:22 comments1174
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський сьогодні відвідав Івано-Франківську область, під час якої оглянув території, які постраждали через повены. Зеленський також дізнався, на якому етапі знаходиться ліквідація наслідків стихійного лиха. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Зеленський оглянув наслідки повені у західних областях України: що зараз відбувається у регіоні

Повідомляється, що в четвер вранці опади стали менш інтенсивними, а рівень води також став зменшуватися. Максимальний рівень води був зафіксований сьогодні в Івано-Франківській, Закарпатській та Львівській областях. Крім того, на Закарпатті зараз вже спокійна обстановка і підтоплених населених пунктів немає.

У той же час в деяких регіонах ситуація залишається неймовірно складною. Мова йде про 15 районів Івано-Франківської області, трьох районах Закарпатської області та один район Львівської області. Співробітники Державної служби надзвичайних ситуацій (ДСНС) відзначають, що все ще підтоплені 285 населених пунктів, 9994 будинків і 8 фельдшерсько-акушерських пунктів. Одним із перших завдань перед владі стане відновлення 500 км пошкоджених доріг, 135 мостів і 280 м дамб.

Співробітники ДСНС врятували 331 людину, евакуювали 610 осіб, відселили 290 людей і перевезли через підтоплені ділянки доріг 588 осіб.

Раніше "Коментарі" писали, що Кабінет міністрів України виділив 754 млн грн з резервного фонду для надання допомоги жителям західних областей, що постраждали від повеней.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини