Збив п'яний поліцейський: ЗМІ повідомили нові подробиці ДТП, де загинула молода дільнична з Рівненщині

Поліцейському, постраждалому в ДТП на Рівненщині, знадобилася операція, з'ясували журналісти.

Заступник начальника Дубенського управління поліції, що на Рівненщині, скоїв дорожньо-транспортну пригоду якраз на свій день народження, яке святкував 1 вересня. 39-річний поліціянт відзначав своє особисте свято і вживав алкоголь. Потім сів за кермо і в районі міста Дубно врізався у великий вантажний автомобіль, який направлявся в тому ж напрямку, що іномарка поліцейського. Про це інформує ТСН, використовуючи свої інформаційні джерела.

Вечірня аварія, на жаль, не обійшлась без жертв. На автотрасі під Дубно загинула молодий офіцер поліції Катерина Доманська, яка разом з колегою перебувала в салоні іномарки. Шофер вантажівки не постраждав, а от поліцейського, що спричинив зіткнення, з багатьма травмами забрали до лікарні міста Дубно.

Зараз правоохоронця вже перевезли в медичний заклад міста Рівного. За інформацією медиків, "в нього була важка політравма, забій головного мозку, крововилив в мозок, травма живота". Лікарі його прооперували, але стан його і надалі важкий.

Подробиці ДТП, як спричинив офіцер поліції, мають перевірити в Державному бюро розслідувань.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляли, що у Рівненській області після вживання консерви помер чоловік. У Рівненській області від ботулізму помер 74-річний громадянин. Зазначається, що чоловіка госпіталізували у важкому стані ще 28 серпня. Серед симптомів: утруднене дихання, нудота, порушення зору, м'язова слабкість. Медики діагностували у пацієнта ботулізм. Після проведення всіх необхідних епідемічних розслідувань, фахівці з'ясували, що померлий громадянин вживав в їжу свинячі консерви домашнього приготування.