Захист Єфремова вимагає провести ще одну експертизу

На думку захисту, загиблий кур'єр Сергій Захаров не був пристебнутий ременем безпеки

У четвер, 22 жовтня, в Московському міському суді захист відомого актора Михайла Єфремова зажадала провести ще одну експертизу автомобіля Сергія Захарова, який загинув в ДТП з Єфремовим. Про це повідомляє "РІА Новости".

За даними джерела, адвокати Єфремова хочуть провести ще одну судово-медичну експертизу, щоб з'ясувати, чи був кур'єр Сергій Захаров пристебнутий ременем безпеки в ту ніч чи ні. На їхню думку, якщо б померлий був пристебнутий, то він би вижив в пригоді. Також адвокати надали фото, на яких видно заглушки на автомобілі.

"Хочу підкреслити, що винність Єфремова не заперечується, але ми ретельно збираємо пом'якшувальні провину докази ... З метою з'ясування обставин пристебнути або непристебнутий просимо суд призначити експертизу, щоб з'ясувати, чи є на ремені безпеки сліди спрацьовування в момент ДТП. Друге питання, чи був Захаров пристебнутий ременем безпеки? Якщо немає, чи перебуває ця обставина в причинно-наслідкового зв'язку з отриманими ним травмами ", - заявив адвокат Єфремова, Петро Хархордін.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Єфремов напередодні апеляції сходив до храму.

Також відомо, що скарг на умови утримання у актора немає. Відомо, що він ходить на прогулянки, але, в настільний теніс, як писали деякі ЗМІ, не грає.