З носа пішла кров: у Тернопільській області загадково померло немовля

Батьки кажуть, що синові раптово стало погано, а потім малюк просто помер

В населеному пункті Козова Тернопільського регіону раптово пішов із життя малюк, якому виповнився один місяць. Про цей випадок поліціянтів сповістив медпрацівник екстреної групи швидкої допомоги, інформує пресслужба Нацполіції Тернопільського регіону.


Матір сказала, що маленькому стало зле вже ввечері, розпочалась кровотеча з носа. Малюк не перебував на обліку в сімейного лікаря, тому стурбовані батьки викликали екстрену допомогу.

За інформацією поліціянтів, медики вже не змогли врятувати малюка. Причина його смерті з’ясується після того, як буде проведена судово-медична експертиза. Поліціянти не знайшли на тілі дитини ознак здійсненого насилля. Односельці говорять, що молода родина, в якій трапилась несподівана біда, має хорошу репутацію.

Поліціянти занесли дані про це до ЄРДР. Подія кваліфікується за ч. 2 ст. 115 ККУ. Це – природна смерть малолітньої дитини. Проводиться слідство.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Тернопільській області знайшли останки хлопця, який пропав 17 років тому. На Тернопільщині виявили останки 16-річного хлопця. Про це повідомляє видання ТСН. Останки підлітка виявили на звалищі в селі Гнилички. Ймовірно, вони належать місцевому мешканцю, який пропав безвісти 17 років тому.

За попередніми даними, хлопець в день своєї смерті разом зі своїми знайомими займався крадіжками металу з трансформатора. Його смерть настала в результаті сильного удару струмом. Про це співробітниками правоохоронних органів розповів один з учасників тих подій.