Головна Новини Суспільство події Біля Чернігова тривають важкі бої: бронетехніка ворога іде на Київ і Ніжин
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Чернігова тривають важкі бої: бронетехніка ворога іде на Київ і Ніжин

Ситуація на підступах до міста складна через загрози з білоруського напрямку

25 лютого 2022, 16:35 comments3112
Поділіться публікацією:

В передмістях міста Чернігів йдуть активні бойові дії, разом з тим частина ворожих колон обійшла обласний центр і рушила в напрямку столиці та міста Ніжина. Про це інформує  Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, розмістивши свій відеоролик.

Біля Чернігова тривають важкі бої: бронетехніка ворога іде на Київ і Ніжин

Владислав Атрошенко (фото з відкритих джерел)

 За його словами, на підступах до міста, з єльського напрямку та напрямку міста Гомеля,  ситуація склалась дуже складна. Посилаючись на інформацію від керівників місцевих об’єднаних територіальних громад, велика  кількість бронетехніки та особовий склад російських армійських угрупувань, очевидно, направляється  у напрямку  Ніжина та  Києва, обходячи Чернігів.

 Мер Чернігова зазначив, що чернігівські підрозділи ЗСУ, які обороняють місто,  дають гідну відповідь агресорові. Вже знищено десятки одиниць ворожої бронетехніки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти зазнають рекордних втратНа офіційній сторінці Сухопутних Військ ЗСУ повідомляють про втрати окупантів. Згідно з офіційною інформацією, кількість втрат з боку окупаційних військ Російської Федерації становить понад тисячу. За інформацією Сухопутних Військ ЗСУ, такої кількості втрат військовослужбовців за такий час бойових дій Росія не терпіла за весь час свого існування ще в жодному збройному конфлікті, який розпочинала. Також у СВ ЗСУ наголосили, що російські матері відправляють своїх синів на вірну смерть, тому що Збройні Сили України стійко утримують оборону і захищатимуть свою землю від окупанта. Українські бійці не поступилися ні на крок та впевнено боронять свою землю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

евгений

25 лютого 2022, 22:06

Где видео ваших доблесных бойцов)))


Новини