Вирізав усю родину: У Слов'янську розкрили страшне потрійне вбивство

Співробітники поліції і прокуратури Донецької області розкрили вбивство сім'ї, вчинене в Слов'янську 19 грудня

Правоохоронці вийшли на слід і затримали причетного до вбивства всієї родини зловмисника. Вбивство сталося в Слов'янську.

За версією правоохоронців, рані судимий чоловік прийшов в гості і вбив свого знайомого, а потім - його співмешканку і 79-річну матір. Співробітники поліції і прокуратури Донецької області приїхали на виклик і виявили чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Під час оперативних заходів поліцейські встановили особу загиблого, а також виявили тіла ще двох убитих жінок з ножовими пораненнями.

За версією правоохоронців, що напередодні потерпілий запросив до себе в гості 26-річного раніше судимого знайомого. Чоловіки вирушили в супермаркет, але по дорозі посварилися і гість задушив чоловіка мотузкою. Щоб прибрати сліди свого перебування, чоловік повернувся в квартиру, де проживав чоловік, убив його співмешканку і його мати, перерізавши їм горло. Намагаючись уникнути відповідальності за потрійне вбивство, підозрюваний переховувався від поліції у знайомих.

За фактом вбивства порушено кримінальне виробництво. Чоловік затриманий.

Як повідомляли "Коментарі", керівництво ГУНП в Миколаївській області, слідчо-оперативна група і керівництво Заводського відділу поліції, судово-медичний експерт і прокурор попередньо встановили, що 58-річний чоловік застрелив свою дружину і покінчив життя самогубством . Зброя, знайдене на місці події, відправлено на експертизу.

Крім того, у Львові загинули двоє людей через відключення апаратів ШВЛ в лікарні. Під час моніторингу соцмереж, правоохоронці виявили обговорення смерті місцевих жителів міста Жовква, які просто задихнулися через те, що в лікувальному закладі понад годину було відсутнє електропостачання, через що апарати ШВЛ не функціонували.