Вимагав одягнути маску: у Запоріжжі в магазині чоловік вистрілив продавцю в обличчя (ФОТО)

Житель міста був п’яний

В обласному центрі Запорізького регіону п’яний городянин, перебуваючи в торговому закладі зробив постріл його власнику просто в обличчя після провокованої ним бійки. Останній вимагав від нього одягнути маску, як цього вимагають правила карантину. Про це повідомляє відділ комунікацій Нацполіції Запорізького регіону.

Сутичка зі стріляниною мала місце вчора ввечері на одній з міських вулиць.

47-річного пораненого власника крамниці відвезли до міського медичного закладу. Поліціянтів про інцидент сповістили медики. Правоохоронці відразу виїхали на місце сутички.

Поліцейські відшукали та опитали свідків, які в той час були в крамниці, а також переглянули відео з камер спостереження.

Конфлікт виник через те, що покупець на вимогу власника магазину не захотів одягнути медичну маску. Агресивний відвідувач спровокував бійку і після неї пішов з крамниці. Але повернувся сюди зі зброєю. Він вистрілив з травматичного пістолета в продавця і втік.

За оприлюдненою поліцейськими інформацією, цей житель міста був п’яний. Це підтвердили своїми показами як свідки, так і власник, що зазнав поранення.

Поліціянти відразу ж розшукали та привезли до відділення порушника. Це 49-річний мешканець міста. Хоч він і мав оформлений дозвіл на зброю, але травматичний пістолет, з якого він зробив постріл, поліцейські забрали.

Містянина проінформували про порушену підозру та злочин, який він вчинив. Він кваліфікується за ч. 4 ст. 296 ККУ. Це – хуліганство. Санкція статті передбачає тюремне ув’язнення на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Запоріжжі знайшли мертвим 5-місячне немовля.