Головна Новини Суспільство події ВІДЕОФАКТ: Двоє українців перелізли через паркан на кордоні з Польщею під час брифінгу прикордонників
commentss НОВИНИ Всі новини

ВІДЕОФАКТ: Двоє українців перелізли через паркан на кордоні з Польщею під час брифінгу прикордонників

Порушники правил перетину кордону у пункті пропуску «Шегині» заплатили 340 грн штрафу

17 червня 2020, 18:11 comments1526
Поділіться публікацією:

У Львівській області двоє громадян України перелізли через паркан біля пункту пропуску "Шегині" і пішли по своїх справах. Комічності ситуації додає той факт, що це сталося під час брифінгу прикордонної служби. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

ВІДЕОФАКТ: Двоє українців перелізли через паркан на кордоні з Польщею під час брифінгу прикордонників

Повідомляється, що двоє українців після проходження всіх видів контролю з української сторони, пройшли на вихід з України в напрямку польського пункту пропуску "Медика". Однак, через деякий час вони перелізли через огорожу і попрямували на паспортний контроль на вхід в Україну. Таким чином, вони порушили режим в пункті пропуску.

У Західному регіональному управлінням Держприкордонслужби України повідомили, що правопорушників затримали. Кожен з них заплатив по 170 грн штрафу.

Подія сталася 15 червня, але відео підірвало мережу тільки сьогодні.

Раніше "Коментарі" писали, що сьогодні, 17 травня, о 18:00 відновлюється робота пункту пропуску "Солотвино" – "Сігет-Мармарицей" на кордоні України і Румунії. Повідомляється, що пропуск на територію Румунії буде здійснюватися для певних категорій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини