Вибух в районі вокзалу в Києві: системи ППО знищили російську крилату ракету

Вона вибухнула неподалік залізничного вокзалу у Києві

В столиці вітчизняні системи ППО збили з заданого курсу російську крилату ракету. Вона вибухнула неподалік залізничного вокзалу. Про це повідомляють "Коментарі", оприлюднивши коментар, що надав радник міністра внутрішніх справ нашої країни Антон Геращенко.

Як він зазначив, агресор хотів завдати удару в один з центрів управління.

Геращенко також повідомив, що уламки російської ракети, що впала в місті, завдали ушкоджень міській теплотрасі. Але вони до ранку будуть ліквідовані.

"Якби ця ракета потрапила в ціль де-небудь в центрі Києва, жертви і руйнування були б жахливими", - завершив свій коментар радник міністра внутрішніх справ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в ОП розповіли, чому окупанти у сказі розстрілюють Харків. Російські окупаційні війська обстрілюють Харків із важких реактивних систем залпового вогню. Сьогодні Харків став своєрідним Сталінградом 21 сторіччя. Про це під час спілкування з журналістами розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович. Радник голови ОП зазначив, що Харків для російських окупантів є ключовим містом, яке вони хочуть взяти під свій контроль. Тому вже котрий день поспіль намагаються застосовувати як важку артилерію, так і авіацію. У місті постійно чути звуки сирени та вибухи. За словами Арестовича, тим не менш, і захисники міста, і тероборона відважно відбивають атаки противника, що, у свою чергу, виводить з себе окупантів і ті в сказі відкривають вогонь мирному населенню. Він також додав, що противник зазнає дуже великих втрат, намагаючись окупувати місто.