Головна Новини Суспільство події Вибух у столичній багатоповерхівці: зруйновані чотири поверхи
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух у столичній багатоповерхівці: зруйновані чотири поверхи

У Києві в багатоквартирному будинку стався вибух газу

21 червня 2020, 11:21 comments1558
Поділіться публікацією:

Ранок у столиці ознаменувався вибухом. За попередньою інформацією, в одній з київських багатоповерхівок вибухнула газоповітряна суміш. Вибух зруйнував перекриття між кількома поверхами. Інцидент стався в Дарницькому районі, на проспекті Григоренка.

Вибух у столичній багатоповерхівці: зруйновані чотири поверхи

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, "21 червня о 10:00 у Дарницькому районі на вул. Григоренка, 41, в дев'ятиповерховому житловому будинку стався вибух (попередньо газоповітряної суміші з подальшим руйнуванням міжповерхових перекриттів 4, 5, 6, 7 поверхів".

На місці працюють рятувальні служби, до місця події прибули машини невідкладної медичної допомоги. Свідки стверджують, що в найближчих будинках перекривають газ.

" target="_blank">


Як повідомляв портал "Коментарі", в Китаї вибухнув бензовоз на автомагістралі Нінбо-Тайчжоу-Веньчжоу в провінції Чжецзян, що в східній частині країни. Про це повідомляє South China Morning Post. Вибух паливного танкера стався на шосе в суботу вдень. Кількість загиблих з 4 зросла до 10, вже відомо про понад 120 поранених.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини