Головна Новини Суспільство події Вибух багатоповерхівки у Києві: знайшли тіло ще одного загиблого, доля трьох осіб залишається невідомою
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух багатоповерхівки у Києві: знайшли тіло ще одного загиблого, доля трьох осіб залишається невідомою

Будинок на Позняках, в якому сьогодні пролунав вибух, швидше за все знесуть

21 червня 2020, 23:31 comments1572
Поділіться публікацією:

Доля трьох людей, які можуть залишатися під завалами будинки, що вибухнув на столичних Позняках, залишається невідомою. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Вибух багатоповерхівки у Києві: знайшли тіло ще одного загиблого, доля трьох осіб залишається невідомою

Для мешканців будинку, в якому сьогодні пролунав вибух, організували наметове містечко. Кличко також повідомив, що столична влада організувала необхідне медичне забезпечення, а також забезпечила людей продуктами харчування.

За словами столичного градоначальника, 45 осіб поки будуть жити в одному з інтернатів Києва. Ще частина постраждалих зможуть жити в готельних номерах, які для них надала "Укрзалізниця". У той же час деякі жителі цього будинку вирішили тимчасово зупинитися у родичів і знайомих.

Також рятувальники в неділю ввечері знайшли тіло третього загиблого внаслідок вибуху. Ще трьох людей поки не знайшли.

Віталій Кличко повідомив, що рятувальники працюватимуть цілодобово на місці події. Зараз вже встановлені зміцнювальні балки на перших двох поверхах будинку. Фахівці також перевіряють сусідні будинки. Будинок, в якому пролунав вибух, за оцінками фахівців, швидше за все доведеться демонтувати.

У свою чергу співробітники поліції будуть цілодобово охороняти будинок для уникнення випадків мародерства. Людям заборонили заходити у свої квартири без дозволу рятувальників.

Нагадаємо, станом на 18:00 рятувальники евакуювали 23 людини, розблокувати вдалося трьох людей. На місці вибуху зараз продовжують працювати співробітники штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій, мобільна оперативна група ДСНС, а також співробітники Національної поліції. Рятувальники встановлюються троси та розпірки, щоб стабілізувати конструкції будинку. Крім того, з постраждалими на місці події працюють 6 психологів ГУ ДСНС України в м. Києві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини