Головна Новини Суспільство події Вибух багатоповерхівки у Києві: стало відомо про загибель двох людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух багатоповерхівки у Києві: стало відомо про загибель двох людей

Зараз рятувальники продовжують роботу на місці вибуху в житловому будинку на столичних Позняках

21 червня 2020, 20:27 comments1403
Поділіться публікацією:

Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) повідомляє, що на місці вибуху житлового будинку на Позняках в Києві загинули дві людини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Вибух багатоповерхівки у Києві: стало відомо про загибель двох людей

У ДСНС зазначають, що станом на 18:00 рятувальники евакуювали 23 людини, розблокувати вдалося трьох людей. На місці вибуху продовжують працювати співробітники штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій, мобільна оперативна група ДСНС, а також співробітники Національної поліції. Рятувальники встановлюються троси і розпірки, щоб стабілізувати конструкції будинку. Крім того, з потерпілими на місці події працюють 6 психологів ГУ ДСНС України в м. Київ.

Ліквідацією наслідків вибуху в житловому будинку столиці займаються 466 осіб та 67 одиниць техніки, серед яких є і кінологи.

Нагадаємо, сьогодні близько 10 години ранку в десятиповерховому будинку на вулиці Соломії Крушельницької стався вибух. Попередньо рятувальники припускають, що вибухнула газоповітряна суміш без подальшого горіння. У результаті вибуху зруйновано п'ятий, шостий, сьомий і восьмий поверхи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини