Головна Новини Суспільство події "Ви виховали мародерів": Зеленський емоційно звернувся до матерів російських солдат (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ви виховали мародерів": Зеленський емоційно звернувся до матерів російських солдат (ВІДЕО)

Російські військові вбивали свідомо та із задоволенням

3 квітня 2022, 22:46
Поділіться публікацією:

Очільник України Володимир Зеленський виступив зі зверненням до матерів російських військових. Їх сини катували, мучили та розстрілювали мирних мешканців Київської області. Про це  лідер  країни сказав у своєму новому відеозверненні.

"Ви виховали мародерів": Зеленський емоційно звернувся до матерів російських солдат (ВІДЕО)

Звірства на Київщині (фото: Володимир Зеленський, Telegram)

"Я хочу, щоб кожна мати кожного російського солдата побачила тіла вбитих людей у ​​Бучі, Ірпені, Гостомелі. Що вони зробили? Навіщо їх убили? Що зробив чоловік, який їхав вулицею велосипедом? Навіщо катували до смерті звичайних мирних людей у ​​звичайному мирному місті? Навіщо душили жінок після того, як виривали у них із вух сережки? Як можна було ґвалтувати жінок та вбивати їх на очах у дітей? Знущатися з їхніх тіл навіть після смерті? Навіщо тиснули танками тіла людей? Що зробило вашій Росії українське місто Буча? Як це все стало можливим?", — емоційно спитав  президент  України  матерів Росії, які виростили катів.

Глава держави зазначив, що загарбники з Росії, які "позбавлені всього людського, вбивали свідомо та із задоволенням". 

"Російські матері! Навіть якщо ви виховали мародерів, то як вони стали ще й катами? Ви не могли не знати, що всередині ваших дітейВи не могли не помітити, що вони позбавлені всього людського. Нема душі. Нема серця. Вони вбивали свідомо та із задоволенням", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський запросив Меркель і Саркозі в БучуОчільник нашої країни Володимир Зеленський  виступив зі зверненням до ексканцлера Німеччини й  колишнього президента Франції Ангели Меркель й Ніколи Саркозі. Передав запрошення  особисто побувати  в Бучі, щоб побачили останки розстріляних мешканців України й наслідки політичних поступок РФ. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини