Вантажівка з понад двома тонами заморожених собак потрапила у ДТП в Миколаєві (ФОТО)

Вантажівка потрапила в аварію під час перевезення кілька тонн собачих туш до Одеси.

Ввечері 28 серпня, на перетині проспекту Центрального та вул. 6-ї Слобідської у Миколаєві сталась дорожньо-транспортна пригода під час якої зіткнулися вантажівка Renault Master та мінівен Fiat Doblo та. У вантажівці перевозили 2,5 тони заморожених собачих туш. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на миколаївське видання "Новини-N".

Видання "Новини-N" вказують, що вантажний автомобіль не надав перевагу у русі автомобілю Fiat, а після зіткнення Renault Master, який перевозив заморожених собак, різко змінив траєкторію руху та врізався у стовп. Крім того, внаслідок ДТП постраждали водій автомобіля Fiat Doblo та пасажир вантажівки. Водія з місця аварії забрала швидка допомога.

Місцеве видання стверджує, що у накладних вантажівки Renault Master вказаним вантажем виявились 2,5 тони заморожених собачих туш. Згідно з супутніми документами кінцевим пунктом призначення вантажу виявилась Одеса. Наразі незрозуміло, кому та з якою метою призначено цей специфічний вантаж.

Переглянути фото з місця аварії у Миколаєві, під час якої вантажівка з тонами заморожених собачих туш зіткнулась з автомобілем, можна нижче:



Раніше портал "Коментарі" повідомляв про курйозний випадок у Китаї, де місцевий зоопарк видавав нафарбованих собак за один з видів панд. Тисячі людей прийшли подивитись на "собакопанд" не підозрюючи, що це лише шахрайство.

Також "Коментарі" писали про те, що у Південній Кореї відмовились від давньої кривавої традиції - поїдання собачого м'яса. Прийнятий закон про заборону продажу собачатини набере чинності у 2027 році.