Головна Новини Суспільство події Вакарчук відвідав Дніпрогес і показав, куди треба йти окупантам (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вакарчук відвідав Дніпрогес і показав, куди треба йти окупантам (ФОТО)

Святослав Вакарчук розповів, що рух через дамбу Дніпрогесу надійно захищений

3 березня 2022, 21:00 comments1212
Поділіться публікацією:

Святослав Вакарчук, що є фронтменом  відомої української групи  "Океан Ельзи", перебуваючи в місті Запоріжжя, зазначив, що дамба Дніпрогесу надійно захищена від російських загарбників і їм тут не пройти. Про це виконавець написав на власній сторінці в соціальних мережах.

Вакарчук відвідав Дніпрогес і показав, куди треба йти окупантам (ФОТО)

Співак відвідав Запоріжжя (фото з відкритих джерел)

Як стверджує Святослав Вакарчук,  місто Запоріжжя надійно захищають українські військові.

Як зазначив виконавець, він побував цими днями в місті Запоріжжя, прямо на Дніпрогесі. Тут всі захисники на місці, бійці мають впевненість у своїх діях і готові протистояти ворогу. Запоріжжя має бойовий дух  на 200 відсотків. Захисники кожного українського міста поступають так само.

"Ми не дамо ворогу зробити ні кроку, тому що з таким духом, армією та теробороною, вони не мають жодного шансу. Ми переможемо! Слава Україні!", — підсумував Святослав Вакарчук.

Ще  він розмістив світлину біля знаку, що  показує напрямок руху для  "гостей" з сусідньої держави.

Вакарчук відвідав Дніпрогес і показав, куди треба йти окупантам (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  в Енергодарі окупанти обстріляли житлові будинки.На території, де розміщений блокпост  міста Енергодар, продовжуються бойові дії. Йдуть обстріли, ворожі снаряди влучили в житлові помешкання, які загорілись. За його словами, на території блокпоста продовжується бій. Українські військові мужньо протистоять ворогові,  чинять все від них залежне, щоб агресор не попав  в місто. Також мер Енергодара інформує, що за попередніми даними в місті, на бульварі Каштановий та на вулиці Молодіжній під час обстрілів  зазнали руйнувань декілька будинків  Зокрема, за адресою: бульвар Каштановий, 6, в багатоповерхівці  почалася пожежа у квартирі 7-го  поверху.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини