Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть сніг і морози: де 18 грудня буде найхолодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть сніг і морози: де 18 грудня буде найхолодніше

Прогноз погоди на 18 грудня в Україні

18 грудня 2021, 00:15 comments2130
Поділіться публікацією:

Наступних вихідних, зокрема, 18 грудня на західних територіях нашої країни йтиме сніг. Істотного похолодання не очікується, температура повітря в регіонах країни буде коливатись від -1 + 2 градусів. Про це інформує Укргідрометцентр.

В Україну йдуть сніг і морози: де 18 грудня буде найхолодніше

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

На західних територіях синоптики центру прогнозують опади у вигляді снігу. У всіх інших регіонах нашої країни більше опадів не очікується. Так само вони роблять свій  прогноз щодо поривів сильного вітру до 5-10 м / с.

 На всіх територіях нашої держави  нічної пори та вдень стовпчик термометра показуватиме майже однакову температуру в існуючих межах -1 +2 градуси. Але в південних регіонах буде тепліше вдень до +1 +4 градусів.

 Вихідного дня, 18 грудня  нічної пори в місті Києві падатиме сніг. Але вдень опадів вже не буде. Так само, жителям міста докучатимуть сильні пориви вітру від 5 до 10 метрів на секунду. Стовпчик термометра вночі та денної пори показуватиме температуру в межах норми від-1 до + 1 градуса тепла.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптик розповіла, коли в Україні серйозно похолодаєЗа словами синоптика Наталії Діденко, у середу, 15 грудня, у країні очікується температура повітря в межах -2...+2 градуси. Але вже наступного тижня Україну накриє серйозне похолодання, місцями до 18 градусів морозу. Синоптик зазначила, що найближчої ночі холодніша погода чекає на жителів західних областей, стовпчики термометра опустяться до 10....4 градусів морозу. На Півдні країни в середу очікується мокрий сніг та дощ, крім Запоріжжя, опади також можливі і в центральних областях та Харківській області. У Карпатах 15-го грудня прогнозується сніг. У Києві істотних опадів не передбачається, а температура складатиме близько нуля градусів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини