Головна Новини Суспільство події В Україні заради туризму готові "закрити у в'язницю" Леніна і Сталіна
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні заради туризму готові "закрити у в'язницю" Леніна і Сталіна

У Чернігівській області для залучення туристів портрети "отців більшовизму" Володимира Леніна та Йосипа Сталіна заґратують

17 червня 2020, 22:26 comments1518
Поділіться публікацією:

Скандальні портрети лідерів світового пролетаріату Володимира Леніна та Йосипа Сталіна, які розташовані на водонапірній башті в Новгород-Сіверському Чернігівської області готові публічно заґратувати. Про це повідомляє видання "Укрінформ", посилаючись на голову міськради Олега Бондаренка.

В Україні заради туризму готові "закрити у в'язницю" Леніна і Сталіна

Так, за словами мера міста, дані заходи розглядаються з метою залучення туристів і громадськості до локації в якості нової пам'ятки.

"Думаю, що це треба зробити публічно, щоб привернути увагу до нової туристичної локації. Процес установки ґрат може стати привабливим для туристів і ЗМІ. Поки подія відклали — коронавірус трохи вибив нас з колії", — зазначив Бондаренко.

Крім того, він додав, що ідея про "Леніна за ґратами" як привабливого об'єкта для туристів була задумана для пам'ятника вождю Жовтневої Революції, але після прийняття закону "Про декомунізацію" пам'ятник був демонтований заборонений. А ось портрети на водонапірній вежі не були визнані символами комунізму, у зв'язку з чим залишилися на увазі.

"Тепер, отримавши підтримку голови Українського інституту національної пам'яті Антона Дробович, ми чекаємо можливості повісити на них ґрати і поруч — табличку з написом: "Кати українського народу", — підсумував міський голова Новгород-Сіверська.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Росії відомий політик Володимир Жириновський запропонував продати тіло Володимира Леніна, який зберігається в Мавзолеї, закордон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини