Головна Новини Суспільство події В окупованому Криму заповідник віддадуть під забудову
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Криму заповідник віддадуть під забудову

Загальна площа відданого під забудову ділянки становить 119,05 га, з яких 6,54 га займуть будівлі, 10,45 га будуть заасфальтовані, 25,96 га буде відведено під озеленення. Джерело - https://biz.censor.net/n3262053

27 квітня 2021, 03:50
Поділіться публікацією:

Забудовою займеться Російське Федеральне агентство у справах молоді. Прем'єр-міністр РФ Михайло Мішустін розпорядився віддати в оренду на 4 роки без торгів десять земельних ділянок. Територія забудови входить в зону пам'ятки природи півострова Меганом. Попередньо землі позбавили охоронного статусу. На цей час кілька сотень гектарів землі обгороджено чотириметровим парканом з відеокамерами.

В окупованому Криму заповідник віддадуть під забудову

Окупований Крим (фото з відкритих джерел)

Як повідомляється, підрядником будівництва стане АТ "Стройгазмонтаж".

Загальна площа відданого під забудову ділянки становить 119,05 га, з яких 6,54 га займуть будівлі, 10,45 га будуть заасфальтовані, 25,96 га буде відведено під озеленення. Буде побудовано 28 житлових корпусів, спорткомплекс, концертний зал, будівлі звукозапису і фотостудії, кіностудія, ресторан-корабель.

Нагадаємо, російським громадянам, які прибули на Кримський півострів, загрожує депортація після повернення Криму до складу України. Про таку позицію української влади стало відомо з інтерв'ю віцепрем'єр-міністр Олексія Резнікова телеканалу "Дім". Як пояснив Резніков, зараз в Криму перебуває близько півмільйона росіян. Головне завдання такого масового переселення — асимілювати населення півострова. За допомогою цих громадян російський уряд намагається довести, що Крим дійсно належить Росії. Українська сторона збирається діяти в цьому напрямку з точки зору світового законодавства. За словами Олексія Резнікова, який уповноважений розглядати тему реінтеграцію українських територій, які нині перебувають в російській окупації, "кримських" росіян зобов'яжуть покинути півострів. Міністр називає цих людей пособниками злочину владі РФ по відношенню до України і конкретно Криму.

Також чиновник додає, що ці росіяни потрапили в АРК незаконним шляхом — без перетину офіційної українського кордону. Однак в разі, якщо громадянин Росії дійсно прибув до Криму за всіма правилами, встановленим Україною, такий випадок, швидше за все, буде розглядатися в індивідуальному порядку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

добкин

27 квітня 2021, 06:43

То есть России необходимо приложить все усилия, чтобы такие вот претензии предъявлять было некому.


Новини