В Одеській області серійний ґвалтівник напав на 79-річну бабусю

Це третє зґвалтування, скоєне чоловіком протягом року

На Одещині 43-річний місцевий мешканець скоїв сексуальне насильство над старенькою 79-річною бабусею, яка жила поряд. Про це інформує відділ комунікацій Нацполіції Одещини.

За інформацією поліціянтів, гвалтівник, який вчинив наругу над пенсіонеркою, переховувався від співробітників поліції, але був затриманий.

Зґвалтування він скоїв ще в жовтні. Зайшов до її хати, двері односельчанка не зачинила, і скоїв над нею сексуальне насильство. Бо молодший і сильніший. Після цього він переховувався в родичів і збирався втікати за кордон, щоб уникнути відповідальності за важкий злочин.

Під час затримання він вчинив з правоохоронцями бійку, одному з працівників поліції завдав важких ушкоджень.

Також поліцейські встановили, що його вже хотіли судити за наругу над двома мешканками області, але покарання він не отримав, тому що в суді жінки відмовились від приватного обвинувачення.

На цей раз злочинець відповідатиме і за сексуальну наругу, і за те, що вчинив опір поліціянтам, а одному з них завдав ушкоджень.

Підозрюваного вже проінформували про оголошення підозри за ч. 1 ст. 152 Кримінального кодексу України. Це – зґвалтування. Також слідчі ведуть розслідування за ч. 2 ст. 345 ККУ, триває. Покарання, передбачене за цими статтями - п'ять років позбавлення волі. Зараз ґвалтівник перебуває в СІЗО.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одеській області в каналі знайшли тіло жорстоко вбитого чоловіка. інцидент стався в Ізмаїльському районі. Повідомляється, що тіло загиблого знайшли місцеві жителі. Про моторошну знахідку вони повідомили в правоохоронні органи.