В Одесі п'яний кермувальник збив патрульного: подробиці (ВІДЕО)

Зловмисник не хотів виходити з автомобіля та рушив з місця

Правоохоронці міста Одеси сьогодні, застосовуючи зброю, провели затримання нетверезого кермувальника, який перед тим наїхав на представника патрульної поліції. Про це інформує пресслужба Управління патрульної поліції Одеського регіону.

На початку дня поліціянти володіли інформацією про те, що на одній з вулиць міста за кермо свого авто сів нетверезий кермувальник. Представники патрульної групи зупинили вказане авто, але кермувальник зачинився в середині автомобіля і не виконував вимог поліцейських.

За оприлюдненою інформацією, потім цей міський порушник знову рушив їхати і здійснив наїзд на представника патрульної групи. Але і ця обставина, коли правоохоронець опинився під колесами, не змусила його зупинитись. Тоді один з поліціянтів кілька разів вистрілив по колесам авто. Саме так вдалося зупинити цього нетверезого порушника.

Від пропозиції щодо його огляду на предмет вживання алкоголю під час зупинки та в медичній установі, одесит дав відмову. За такі дії на цього порушника був оформлений протокол за ч.1 с. 130 КУпАП. Це - керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння. Зараз всі факти встановлюють представники слідства.

Користувачі соціальних мереж поширили інформацію, що постріли прозвучали о 06.20 ранку. П’яний кермувальник навідріз відмовився виходити із свого мікроавтобуса, а коли, був змушений це зробити, нібито завдав удару одному з представників патрульної поліції.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі продавець з ножем напав на знімальну групу.