В Одесі нацгвардієць через татуювання забив до смерті перехожого: подробиці

Зміст татуювання виражав зневагу до правоохоронців

В місті Одеса відбудеться судовий процес, на якому в якості обвинуваченого виступатиме військовослужбовець Національної гвардії, що завдав важких смертельних ушкоджень незнайомому йому городянину. Про це інформує Одеська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері.

Представники військового наглядового відомства встановили, що перед цим конфліктом, вночі 18 липня 2021 року нацгвардієць був в місті, де вживав алкоголь разом з товаришем.

Потім вони втягнулись в конфлікт з незнайомим городянином, в якого було зроблене татуювання, що за своїм змістом виражало зневагу до представників правоохоронних органів.

Підпилі друзі очевидно, з цієї причини, почали бити цього одеського мешканця руками та ногами, завдаючи ударів по життєво важливих органах та голові. Від отриманих ушкоджень потерпілий помер в реанімації Одеської міської лікарні.

Після закінчення розслідування, обвинувачення стосовно нацгвардійця, що перебував на контрактній службі в одному з військових підрозділів Нацгвардії та його приятеля за ознаками вбивства, що кваліфікується, як умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині з хуліганських мотивів, це - п. 7 ч. 2 ст. 115 КК України, направлено до судової установи.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівному турок до смерті забив жінку. Його відправили в СІЗО терміном на 60 діб без права застави. Рівненська міська судова установа обрала 48-річному іноземцю з Туреччини, який обвинувачується в умисному вбивстві жительки міста Рівне, запобіжний захід.