В Одесі літак впав на гіпермаркет, є жертви

За попередньою інформацією, загинув один чоловік

В Одесі впав легкомоторний літак. Радник голови управління поліції в Одеської області Руслан Форостяк повідомив, що за попередніми даними, одна людина загинула. Всього на борту літака знаходилися двоє людей.

За інформацією Форостяка, літак впав одразу після зльоту на територію гіпермаркету, який знаходиться поруч з аеродромом.

Очевидці повідомляють, що поліція приїхала на місце події за 5 хвилин. Однак "Швидкої" ще не було на місці навіть через 15 хвилин після катастрофи.

Міністерство внутрішніх справ України повідомляє, що літак впав близько 12:15 на вул. Аеропортівська (район Міжнародного аеропорту "Одеса"). Під час проведення тренувального польоту легкомоторний чотиримісний літак "Дельфін" здійснив аварійну посадку, в результаті чого загинула 1 людина і 1 людина постраждала.

У мережі з'явилися фото авіакатастрофи в Одесі.

Раніше "Коментарі" писали, що в Одесі посеред ночі обвалився чотириповерховий будинок. Стіна і частина перекриттів звалилися з першого по четвертий поверх. Гуркіт мешканці будинку номер 10 на вулиці Ясна почули близько трьох годин ночі. Одна з кутових стін розсипалася в лічені миті. За нею впали й частина перекриттів.

Нагадаємо, в Одесі на ринку "7 кілометр" стався збройний конфлікт. Група невідомих озброєних чоловіків прибула на промринок, де влаштувала стрілянину. Повідомляється, що вони обстріляли автомобіль і влаштували "розбірки" з кількома людьми, до яких, ймовірно, приїхали цілеспрямовано. Крім того, зловмисники розбили вітрини одного з магазинів арматурою і бітами. В поліції також повідомили про двох поранених внаслідок стрілянини, їх доставили в лікарню.