В Колумбії впав літак на житловий район. Є загиблі і постраждалі (ВІДЕО)

Через ймовірну несправність двигуна поблизу колумбійського міста Медельїн розбився літак.

Вранці, 21 листопада, невеликий літак з вісьмома пасажирами на борту впав поблизу міста Медельїн, Колумбія. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Alcaldía de Medellín.

Екстрені служби, які приїхали на місце аварії повідомили, що на борту літака перебувало вісім пасажирів. Усі вони загинули, два пілоти та шість пасажирів.

Літак вилетів з аеропорту Олайя Еррера, що знаходиться в Медельїні та прямував в інший департамент Колумбії Ель-Чоко. Загалом політ мав тривати 25 хвилин.

Місцева влада повідомляє, що в наслідок падіння літака пошкоджено кілька будинків.

"Сильно постраждали 7 будинків і 6 будівель. На щастя, в той момент у будинках нікого не було", - говорить мер колумбійського міста Даніель Кінтеро,

Мер також озвучив ймовірну причину аварії. Кінтеро сказав, що за кілька хвилин після вильоту з аеропорту пілоти повідомили про несправність двигуна. Також Даніель Кінтеро, зазначив, що в літаку розбилось його двоє друзів.

Наразі на місці аварії працюють пожежники та правоохоронці.

Відео з наслідками падіння літака можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в американському гей-клубі відбулась стрілянина. Поліція повідомила, що п'ять людей загинуло і майже два десятки отримали поранення різного ступеня тяжкості. Чоловіка, що вчинив стрілянину вдалось затримати.

Також "Коментарі" писали про жінку, яку з'їв кількаметровий пітон. Індонезійка йшла на роботу на плантацію, і не повернулась. Місцеві жителі почали шукати робітницю і розрізали пітона в якому знайшли тіло жінки.