Головна Новини Суспільство події У Києві затримали наркодилера. Ним виявився оператор телеканалу Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві затримали наркодилера. Ним виявився оператор телеканалу Медведчука

Правоохоронці провели обшук в будинку фігуранта

13 червня 2021, 04:38
Поділіться публікацією:








Працівники столичної міліції затримали 32-річного наркоторговця. Ним виявився співробітник телеканалу, пов'язаного з народним депутатом Віктором Медведчуком.

У Києві затримали наркодилера. Ним виявився оператор телеканалу Медведчука

У затриманого виявили розфасовані наркотики. Фото: Нацполіція

Під час патрулювання Шевченківського району правоохоронці помітили чоловіка, який при появі поліцейських почав дивно поводитися. Як з'ясувалося, він робив "закладки" з наркотиками — за кожну з них отримував по 60 гривень, повідомляє пресслужба Національної поліції.

У Києві затримали наркодилера. Ним виявився оператор телеканалу Медведчука - фото 2

Відзначається, що у затриманого виявили розфасовані наркотики, гроші та посвідчення співробітника одного з телеканалів.

У Києві затримали наркодилера. Ним виявився оператор телеканалу Медведчука - фото 3

"Правоохоронці провели обшук в будинку фігуранта. В результаті вилучили близько кілограма амфетаміну, 100 пігулок екстазі, канабіс, марки ЛСД, ваги і пакетики для розфасовки наркотиків для їх подальшого збуту через закладки. Чоловіка, 1989 року народження, затримали в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу ", — сказано в повідомленні.

Видання Цензор з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляє, що наркодилера звуть Тарас Олійник, він працює оператором на телеканалі "Перший Незалежності", який пов'язують з нардепом Віктором Медведчуком.

Як повідомляли раніше в ласті Амстердама вирішили заборонити легальний продаж легких наркотиків для туристів. Мер міста Фемке Халсема вже прокоментував дане рішення. За його словами, більшість туристів відвідує Амстердам тільки заради вживання марихуани. Однак влада хоче, щоб туристи відвідували місто для власного культурного збагачення. Також Фемке Халсема заявив, що на план заборони продажу наркотиків піде близько року. Після впровадження рішення канабіс та інші дозволені наркотики зможуть придбати тільки жителі країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини