В Івано-Франківську отруїлася сімʼя: що сталося

Мама з трьома дітьми отруїлися у власній квартирі

Учора в Івано-Франківську родина отруїлася чадним газом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Серед постраждалих – двоє хлопчиків 2015 та 2018 років народження, дівчинка 2008 року народження та мати 1988 року народження. Жінка із дітьми госпіталізовані до лікарні.

Чадний газ — одна з найпоширеніших причин нещасних випадків в оселях, що опалюються пічками, камінами чи газовими котлами. Він непомітний, абсолютно невідчутний і здатен призвести до трагічних наслідків за лічені хвилини.

Рятувальники рекомендують встановлювати детектор чадного газу в приміщенні, що може вберегти ваше життя.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Бабусю з курками зафіксували українські військові у зруйнованому селищі

У населеному пункті Глибоке на Харківщині, де зараз більшість території контролюють окупанти, наші військові за допомогою дрону виявили бабусю. Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупованні "Харків", інформує портал "Коментарі".

"Від села не лишилось нічого!!! Один фундамент. І деінде підвали. Так от в одному з підвалів, там де окуповано, живе бабуся. Я не розумію, чому вона не хоче евакуйовуватись, навіть на їхню сторону, вже декілька місяців вона кожного дня терпить обстріли, живе з нею декілька курок і все. Харчується вона скоріш за усе, що залишилось з консервацій! Дуже шкода цю жіночку і дуже надіюсь, що скоро ми її звільнимо та доставим їй необхідне", – зазначають в ОТУ "Харків".

Українські військові зазначили, що час від часу вдається за допомогою безпілотників скинути воду в маленьких пляшках та трохи їжі. Відео – за посиланням.