Головна Новини Суспільство події В Італії 19-річний чемпіон світу зі стрільби вбив себе на полюванні
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії 19-річний чемпіон світу зі стрільби вбив себе на полюванні

Крістіан Гіллі помер в результаті нещасного випадку

10 січня 2022, 22:55 comments2135
Поділіться публікацією:

В Італії 19-річний чемпіон світу  із стрільби  Крістіан Гіллі,  пішов з життя  в результаті того, що на відпочинку необережно повівся з власною зброєю. Про це інформує медіа Gаzzetta dello Sport.

В Італії 19-річний чемпіон світу зі стрільби вбив себе на полюванні

Крістіан Гіллі (фото instagram.com/cristianghilli)

Італійський спортсмен на своїй батьківщині та й серед світових особистостей з цього виду спорту  рахувався одним із  перспективних  майстрів стендової стрільби. Він загинув, бо став жертвою власної необачності.

 Чемпіон зі стрільби із товаришами був на полюванні в лісовому масиві Монтекатіні-Валь-ді-Чечина, це італійська  провінція Піза. Молодь розважалась на природі, поки не відбулась трагедія. В той час, коли італієць брав із землі патрони, щоб зарядити гвинтівку, він необережним рухом спровокував собі постріл в ділянку живота.

На місце біди відразу прибули представники італійських екстрених служб. Лікарі  оперативно шпиталізували потерпілого чемпіона до клініки та екстрено провели оперативне втручання, але врятувати зірку італійського спорту не вдалось. Причиною смерті титулованого спортсмена була велика внутрішня кровотеча, яку медики не змогли побороти.

 Як зазначив президент Італійської федерації зі стрільби Лучано Россі, весною минулого року Крістіан  Гіллі здобув золоту медаль під час особистого, командного та змішаного заліків на європейському чемпіонаті в місті Осієку на території Хорватії.. Восени в Перу переміг  на юніорському чемпіонаті світу і здобув звання чемпіона. Тому ця втрата є непоправною для всіх італійців.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у США малюк випадково застрелив свою матір.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини