В Індії слон затоптав наглядача зоопарку: що трапилося

Слон убив наглядача зоопарку в Індії після того, як його вдарили ціпком

У четвер, 20 червня, на півдні Індії, в окрузі Ідукі штату Керала, сталася трагічна подія. 62-річний доглядач зоопарку Балакрішнан загинув, ставши жертвою атаки слона, яку він сам спровокував.

Інцидент був знятий на відео, яке невдовзі поширилося в інтернеті. На кадрах видно, як чоловік ткнув ціпком у ногу тварини, що викликало агресивну реакцію. Слон збив Балакрішнана на землю, кілька разів тупцював його, потім жорстоко побив хоботом і, нарешті, настав на голову, що призвело до смерті наглядача.


Після цього слон підняв бездиханне тіло хоботом і кинув його в бруд, закінчивши свою жорстоку атаку. Як повідомляють свідки, інший працівник зоопарку намагався втрутитися, але було вже надто пізно.

Балакрішнан готувався провести тур для групи туристів, які стояли неподалік. Згідно з місцевими ЗМІ, влада виявила, що ферма, на якій стався напад, не була належним чином зареєстрована в Раді захисту тварин Індії. Це обов'язкова вимога для всіх установ, де утримуються тварини. У результаті наступного дня після інциденту зоопарк було закрито на невизначений термін для проведення повного розслідування.

Зараз влада вирішує, що буде з 53-річною самкою слона Лакшмі, яка вбила наглядача. Обговорюються заходи щодо покращення умов утримання та поводження з тваринами у зоопарках.

Нагадаємо, що відомий серфер та актор Тамайо Перрі загинув після нападу акули . Це сталося, коли він катався на серфі біля Козячого острова. Тамайо Перрі, відомий своїми ролями у фільмі "Пірати Карибського моря" та серіалі "Поліція Гаваїв", був також професійним серфером та рятувальником.