Головна Новини Суспільство події У ДБР назвали шокуючу кількість справ щодо жорстокості та катувань з боку поліції
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДБР назвали шокуючу кількість справ щодо жорстокості та катувань з боку поліції

У Державному бюро розслідувань озвучили число кримінальних справ за фактами жорстокого поводження з боку правоохоронців, в тому числі катувань

6 червня 2020, 23:49 comments2071
Поділіться публікацією:

Державне бюро розслідувань розглядає близько 5 000 кримінальних проваджень за фактами жорстокого поводження з боку правоохоронців, в тому числі катувань. Про це повідомляє ДБР, за підсумка координаційної наради щодо стану протидії катуванням правоохоронцями.

У ДБР назвали шокуючу кількість справ щодо жорстокості та катувань з боку поліції

Як розповів в.о. директора Державного бюро розслідувань Олександр Соколов, у структурі Головного слідчого управління та територіальних управлінь ДБР створено відповідні підрозділи, які здійснюють досудове розслідування фактів вчинення працівниками правоохоронних органів злочинів, зокрема тих, що стосуються жорсткого поводження та катування.

"Вказану категорію злочинів розслідують найдосвідченіші слідчі Державного бюро розслідувань", – запевнив Соколов.

Повідомляється, що правоохоронці на нараді узгодили ряд спільних дій, спрямованих на своєчасне попередження, виявлення, розкриття злочинів цієї категорії.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков жорстко прокоментував злочини поліцейських Павлоградського райвідділку, яких затримали у Дніпропетровській області. "Ви очманіли, офіцери з погонами?": так Аваков заявив на нараді після затримання банди поліцейських у Павлограді.

Раніше повідомлялося, що в Кагарлику повністю скоротили штат поліцейських.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини