Головна Новини Суспільство події Помер творець знаменитого Олімпійського Ведмедика
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер творець знаменитого Олімпійського Ведмедика

Художник Віктор Чижиков помер у Москві у віці 84 років

20 липня 2020, 17:41 comments1610
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 20 липня, коли в Росії відзначають 40-річчя з дня проведення першої спортивної Олімпіади, у віці 84 років помер художник Віктор Чижиков, який створив її всесвітньо відомий символ: Олімпійського Ведмедика. Про це повідомляє московське видавництво АСТ "Діти" на своїй сторінці в Facebook.

Помер творець знаменитого Олімпійського Ведмедика

Видавництво співпрацювало з Чижиковим як з ілюстратором для своїх книг і називають його внесок у прищеплення любові до читання у малюків неоціненною.

Помер творець знаменитого Олімпійського Ведмедика - фото 2

"З сумом повідомляємо, що сьогодні 20 липня 2020 року пішов з життя Віктор Олександрович Чижиков, народний художник Росії, один із самих знаменитих художників вітчизняної дитячої книги. Віктору Олександровичу було 84 роки", — зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві помер видатний тренер і футболіст ФК 2Динамо" Володимир Трошкін.

Наголошується, що для всієї української спільноти футболу це колосальна втрата, так як Трошкін за свою кар'єру встиг багато вкласти в цей вид спорту, деякий час очолював Комітет з питань статусу і трансферів футболістів Української асоціації футболу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини