Головна Новини Суспільство події Уляна Супрун: "Мене хочуть залякати"
commentss НОВИНИ Всі новини

Уляна Супрун: "Мене хочуть залякати"

Екс-глава МОЗ Уляна Супрун поскаржилася на стеження за своїм домом

23 червня 2020, 23:29 comments2028
Поділіться публікацією:

Колишня в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заявила, що помітила за собою стеження біля свого будинку і готує заяву в поліцію разом зі своїм адвокатом. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, прикріпивши до публікації відповідні фотознімки.

Уляна Супрун: "Мене хочуть залякати"

За її словами, вона помітила незнайомого чоловіка в машині біля свого під'їзду в Києві, який намагався сфотографувати і вів себе в спілкуванні з нею досить нахабно.

"Він вів себе дуже нахабно, ніби хотів мене злякати", — зазначила Супрун в повідомленні.

При цьому екс-міністр додала, що в зазначеному автомобілі помітила і знайоме обличчя — колишнього депутата парламенту від фракції "БПП" Костянтина Яриныча, якого чинний глава Моз Максим Степанов просуває в якості керівника Національної служби здоров'я.

"Зараз Яринич — головний лікар Кропивницького онкодиспансеру. Нещодавно його затримали на вимаганні хабара у онкопацієнтів. Дуже гідний кандидат для того, щоб очолити службу, в розпорядженні якої знаходяться мільярди коштів платників податків", — сказала Супрун, додавши, що її так просто залякати не вдасться.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Уляна Супрун розповіла, що медичні маски не врятують від зараження коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини