У США літак потрапив під потяг після аварійної посадки: який стан пілота

Літак потрапив під потяг після падіння на залізничних коліях у Каліфорнії

Поліція Лос-Анджелеса, штат Каліфорнія, витягла пілота з літака Cessna, який здійснив аварійну посадку за кілька секунд до того, як літак врізався в потяг, від чого уламки розлетілися в усіх напрямках. Про це повідомляє Reuters.

За даними місцевих ЗМІ, на драматичному відео, отриманому Reuters, видно, як кілька офіцерів витягують чоловіка з літака, який розбився невдовзі після зльоту в районі Пакойма. Офіцери та пілот були всього за кілька футів від колій, коли потяг, що проїжджав, знищив літак.

"Літак здійснив невдалий злет і приземлився на залізничні колії на перехресті. За кілька секунд до зіткнення поліцейські врятували пілота, і шматок літака ледь не вдарив мене", - сказав Луїс Хіменес, 21-річний композитор, який знімав відео.

За даними місцевих ЗМІ, льотчик отримав порізи та синці, його стан стабільний. У поїзді ніхто не постраждав, повідомляють місцеві ЗМІ.

Відео, опубліковане в Twitter Департаментом поліції Лос-Анджелеса, демонструє кадри, на яких офіцери витягують з літака пілота, що стікає кров’ю.

У департаменті аплодували офіцерам, зазначивши у твіті, що вони "проявили героїзм і швидкі дії, врятувавши життя пілоту, який здійснив аварійну посадку на залізничні колії".

Як повідомляли раніше "Коментарі", ізраїльський військовий гелікоптер розбився біля узбережжя північного Ізраїлю під час тренувального польоту, у результаті чого загинули двоє пілотів. За словами військових, третій член екіпажу, повітряний спостерігач, отримав поранення і був евакуйований до лікарні. Командувач ВПС почав розслідування катастрофи та наказав тимчасово припинити навчальні польоти, а також використання морського гелікоптера Panther.