У Рівненській області вітчим зґвалтував 13-річну дівчинку

Заяву на чоловіка в поліцію написала мати дитини

28-річний мешканець одного з населених пунктів Рівненщини вчинив сексуальне насильство над своєю 13-річною прийомною донькою. Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

Заяву про те, що він вчинив сексуальну наругу над неповнолітньою дівчинкою написала його громадянська дружина.

Підозрюваного проінформували про порушену стосовно нього підозру за ч. 4 ст. 152 КК України. Це - зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років. Санкція цієї статті передбачає тривалий термін тюремного ув’язнення - 10-15 років позбавлення волі.

Слідчі перевірили заяву мами потерпілої доньки та встановили, що її 28-річний співмешканець здійснив сексуальне насильство над неповнолітньою дівчинкою влітку цього року. Про його злочин поліції розповіла матір дівчинки.

Зараз педофіл за рішенням суду, який задовольнив клопотання прокуратури, знаходиться в СІЗО терміном на 60 днів і позбавлений можливості вийти на волю через внесення застави.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівненській області чоловік зґвалтував малолітню в громадському місці. Інцидент стався 12 вересня в одному з розважальних комплексів району. Повідомляється, що місцевий житель вступив у статевий контакт із 13-річною дівчиною. Про те, що трапилося, стало відомо від матері потерпілої. Вона звернулася за допомогою до правоохоронних органів. Чоловікові висунули підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Зараз правоохоронці проводять досудове розслідування. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.