У річці Дніпро виявили небезпечну знахідку

Водолази-сапери ДСНС вилучили з Дніпра частину безпілотника

Після чергової атаки ворога водолази-сапери Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС витягли з річки Дніпро частину безпілотника. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Почувши вибух, один із очевидців, направився до місця події, де виявив величезні металеві уламки, що плавали на поверхні води. Він швидко повідомив про це службу екстреного реагування "101".

На щастя, обійшлося без жертв.

"Якщо ви побачили уламки безпілотників або ракет - не підходьте та нічого не чіпайте! Негайно повідомляйте за номером "101"", – застерігають рятувальники.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Рятувальники повідомили про загибель колеги: що сталося

Під час виконання робіт з розмінування загинув 36-річний водій-сапер відділення піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області головний майстер-сержант служби цивільного захисту Кукла Анатолій Миколайович. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України. Деталі та фото – за посиланням.

Читайте також: 28 тисяч абонентів Покровської громади залишились без газопостачання через ворожийобстріл

У Покровську Донецької області внаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено газорозподільчу станцію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Покровської міської військової адміністрації. Наразі без газопостачання залишились майже 28 тисяч абонентів, 23 тисячі з яких – жителі Покровська та 5 тисяч – Родинського.

Що з цього приводу каже місцева влада – читайте за посиланням.