У Полтавській області продавали підроблений товар під відомими марками

Підроблені сигарети підозрювані продавали у власному магазині

У Полтавській області викрили групу осіб, які продавали незаконно виготовлені сигарети. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки України.

Правопорушники продавали незаконно виготовлені сигарети та підроблені тютюнові вироби відомих марок. “Слідство встановило мешканку м. Кременчука, яка разом зі своїми спільниками купувала незаконно виготовлений товар гуртовими партіями. Надалі тютюнову продукцію реалізовували у власному магазині”, - повідомили в БЕБ.

Під час проведення санкціонованих обшуків детективи вилучили:

  • 100 кг тютюну,

  • майже 5 тис. пачок сигарет,

  • 4,5 тис. штук сигарет у зіп-пакетах,

  • ароматизатори в асортименті,

  • прилади для набивання гільз,

  • сигаретні гільзи в кількості понад 2200 коробок.

На вилучене майно накладено арешт. Слідчі дії тривають.

Детективи здійснюють досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Волинській області викрили осіб, які зберігали незаконно виготовленні тютюнові та алкогольні вироби.

У ході проведення розслідування детективи БЕБ виявили, що мешканки Ковельщини придбали та зберігали з метою збуту незаконно виготовлені сигарети без марок акцизного податку та фальсифікований алкоголь. У будинках фігуранток та автомобілях, якими перевозили контрафакт, провели обшуки. Що виявили під час санкціонованих обшуків та яке покарання загрожує за вчинені правопорушення, читайте за посиланням.