Головна Новини Суспільство події У Полтавській області матір залишила в холодному будинку хвору 5-річну доньку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Полтавській області матір залишила в холодному будинку хвору 5-річну доньку

Дитину знайшли і врятували поліцейські та соцслужби

7 лютого 2022, 23:50
Поділіться публікацією:

В одному з населених пунктів Полтавщини 41-річна ненька  покинула в холодній  хаті хвору доньку та вирішила поїхати в Київ. Малючку, якій було тільки п’ять років, віднайшов поліцейський офіцер тергромади. Він прийшов до будинку разом з службовцями сільської громади  та працівниками  служби у справах дітей.  Про це інформує ГУ Нацполіції Полтавського регіону.

У Полтавській області матір залишила в холодному будинку хвору 5-річну доньку

На Полтавщині поліція врятувала з холодної хати хвору дівчинку (фото: поліція Полтавської області)

Сусіди бачили горе-маму два дні тому, коли допомагали їй привезти дров. Жінка подалась до Києва.

Про ситуацію проінформували поліцейського офіцера Білоцерківської територіальної громади Євгенія Фененка. Він зазначив,  що жінка  з дитиною нещодавно переселились  сюди з Лубенського району. Вона отримала від селян  будинок для проживання, а також соціальну підтримку, про яку подбала громада. Кілька днів тому їй надали дрова для того, щоб опалювати піч.  

Поліціянт  територіальної  громади зазначив, що навідався сюди разом з представниками комісії, щоб пересвідчитись чи все добре у переселенців. Але вдома матір не застав, хоч їй представники з села  надали все необхідне, аби перезимувати та виховувати доньку. Натомість в холодній хаті вони побачили  хвору дитину. Зрозуміли, що мами  не було кілька днів.

Дівчинку, в якої гостра респіраторна  вірусна інфекція, відразу забрали до Великобагачанської лікарні. Зараз вона перебуває під наглядом педіатра.  

Поліцейський офіцер взяв на контроль питання особистої безпеки й соціальний супровід дівчинки. Йому тут допомагають фахівці, що представляють місцеву службу в справах дітей. Зараз правоохоронці розшукують горе-матір, аби ухвалити  відповідні правові рішення  у співпраці з представниками інших компетентних суб’єктів.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що мати залишила без нагляду 4-річну дитину у Харківській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини