У місті під Покровськом критична ситуація: що каже влада

Окупанти знищують критичну інфраструктуру міста

Починаючи з 18 вересня, через ворожий обстріл місто Родинське на Донеччині залишається без електропостачання. Через це неможливо забезпечити сталу роботу систем водопостачання та мобільного зв'язку для жителів міста. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін, інформує портал "Коментарі".

Відновлення електропостачання залежить від ремонту електромереж, які належать ДП "Регіональні електричні мережі".

Облдержадміністрація звернулась до оператора системи розподілу з закликом якнайшвидше виконати ремонт і відновити електропостачання у місті. До вирішення питання підключені Міністерство енергетики України, Держенергонагляд та НКЕРКП.

"Тримаю це питання на особистому контролі", – зазначив очільник ОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Зникнення цілої бригади ЗСУ на Покровському напрямку: що відомо

ru-пропагандисти поширюють інформацію про нібито зникнення 152-ї окремої єгерської бригади ЗСУ разом із командиром під час бойових дій на Покровському напрямку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації РНБО України.

У повідомленнях стверджується, що українські військові масово зникають, а їхні родичі не можуть отримати жодної інформації про долю своїх близьких. Верифікувавши інформацію в Генштабі Збройних Сил України, Центр повідомляє, що 152-га бригада продовжує виконувати бойові завдання, і заяви про її буцімто зникнення є безпідставними.